Logo wit 02 icons8 marker 24 Plaats 22
2711 AW Zoetermeer
icons8 phone filled 24 079-3516131
icons8 email 24
icons8 geography 24 www.restaurantromagna.nl

Heb je een vraag, opmerking, of wil je bijvoorbeeld graag meer informatie over de mogelijkheden van het vieren van een feestje in ons restaurant? Neem dan gerust contact met ons op.

We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, de post of het onderstaande contactformulier. Ook gezellig even binnenlopen in ons restaurant is natuurlijk een optie!

We zullen ons uiterste best doen om je vraag zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier

 

Route & Parkeren 

Restaurant Romagna is gelegen in het centrum (Stadshart) van Zoetermeer. Wij zijn goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de fiets of auto.

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf halte Centrum West loop je in 5 minuten naar ons restaurant. Op deze halte stoppen meerdere trams en bussen uit de regio.

Tevens kunt je hier je fiets in de bewaakte fietsenstalling zetten, maar natuurlijk kunt je deze ook in de omgeving van het restaurant in de openbare fietsenrekken kwijt.

Voor je auto is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeer je liever in de garage? Dan kan je in de nabijgelegen parkeergarage P1 aan de Belgiëlaan 2 uur gratis overdekt parkeren.